Wij zijn Juniq Agency, wij onderzoekenbedenkenbouwen oplossingen

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een aantrekkelijke website, online en offline marketing, of het verbeteren van de gebruikerservaring, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. 

ONZE MISSIE

Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en hen te helpen hun bedrijf op te bouwen en te laten groeien op een duurzame en winstgevende manier. We streven ernaar om hun doelen te begrijpen en te overtreffen, terwijl we een persoonlijke en professionele aanpak hanteren.

ONZE VISIE

Onze visie is om een leidende rol te spelen in het helpen van startende en groeiende ondernemers bij het opbouwen en versterken van hun merkidentiteit. We geloven dat elk bedrijf uniek is en dat het onze taak is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

WAAROM JUNIQA

We streven ernaar om voortdurend te innoveren en de nieuwste technologieën en strategieën toe te passen om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en te overtreffen. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en hen te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

+
0
Tevreden klanten
+
0
Years In Business
+
0
Projecten
+
0
Kopjes koffie

Maak kennis met Het Team

Ons team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden en specialiteiten, waaronder webontwikkeling, online en offline marketing, UX / UI-ontwerp en meer.

We geloven dat deze mix van vaardigheden en ervaring ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Door nauw samen te werken, kunnen we elkaars ideeën en perspectieven combineren om de best mogelijke resultaten te behalen.

Seren Demirtas

Seren Demirtas

Oprichtster | UX

Rojhat Demirtas

Rojhat Demirtas

Oprichter | Marketing

Zeki Demirtas

Bedrijfsadviseur | Fiscalist

Partner Buro77

Juniq Agency

Merinas Demirtas

Marketeer

Juniq Agency

Rodin Demirtas

Bedrijfsadviseur

Furkan Turkoglu

E-commerce

Juniq agency

Yasmin Laaguid

Creator

Partner Studio ISAY

juniq agency

Luuk Arts

Creator

Partner Studio ISAY

Juniq Agency

Dina Yildirim

Jurist | Advocaat in opleiding

Juniq Agency

Jij!

Interesse?

Onze Partners

Door samen te werken met onze partners, kunnen we onze klanten een breed scala aan diensten aanbieden en hen helpen om hun volledige potentieel te bereiken.